Knoflook pellen.Walnoten, peterselie en knoflook hakken in de keukenmachine.Geraspte kaas erdoor mengen.5 el olie in een dun straaltje erbij schenken en op smaak brengen met zout en peper naar smaak.Courgette wassen en in repen snijden met de kaasschaaf.Repen in smalle linten snijden.Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.In pan rest van olie verhitten en courgettelinten ca. 4 minuten omscheppend bakken.Pasta en courgette mengen en over vier borden verdelen.Pesto erop scheppen en smullen maar.
Gepost door Love to Cook op 17 november 2013 om 16u03
Hallo cook2be,
het originle recept vermeldt walnoten, maar w3aarom zou je er geen geroosterde pijnboompitjes onder vermengen. Lijkt mij een prima variatie.
Groetjes Love to Cook
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door cook2be op 11 november 2013 om 00u41
Klopt het dat dit met walnoten moet en niet met pijnboompitjes? Heeft dit een bepaalde reden?
Gepost door Love to Cook op 17 november 2013 om 16u03
Hallo cook2be, het originle recept vermeldt walnoten, maar w3aarom zou je er geen geroosterde pijnboompitjes onder vermengen. Lijkt mij een prima variatie. Groetjes Love to Cook
Hoeveel sterren geef jij dit recept?