1 eetlepel knoflookpoeder of 3 teentjes verse knoflook
3 cupjes half room ( koffiemelk)
witte wijn
bieslook
peterselie
pepermolen
Bereidingswijze :
Open de verpakking van de zalm ca 20 minuten op voorhand
Snij de champignons in plakjes
Snij de courgette in vieren (halveren over de lengte en dan over de breedte) en maak dunne slierten (met een kaasschaaf of dunschiller)
Bak de champigons bruin
Voeg de cougetteslierten toe en fruit die mee tot ze glazig zien
Trek de zalm in slierten en voeg die toe
Voeg de knoflookpoeder toe ( als je verse knoflook gebruikt, de knoflook kneuzen met de platte kant van een koksmes en fijn hakken en vervolgens toevoegen)
Voeg de cupjes halfroom toe
Voeg het kruidenkaasje toe en laat dit al roerend smelten
Voeg de wijn toe om de saus licht vloeibaar te maken
Even doorroeren en alles kort bij elkaar laten pruttelen
Voeg bieslook, peterselie en peper naar smaak toe.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?