Pasta met champignonsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  2. Maak de champignons schoon en snijd in fijne schijfjes. Pel de ui en snipper fijn.
  3. Smelt de boter in een pan.
  4. Voeg de ui toe en fruit 5 minuten.
  5. Voeg de champignons toe en laat 5 minuten bakken op een hoog vuur. Roer regelmatig met een houten lepel.
  6. Zet het vuur lager en laat stoven tot de champignons gaar zijn.
  7. Giet de room bij de champignons. Verkruimel het bouillonblokje erover. Kruid met peper.
  8. Meng goed en laat indikken.
  9. Neem van het vuur en roer de mosterd door de saus.
  10. Werk af met peterselie.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door sofied op 05 december 2016 om 13u48

Lekker en goedkoop

Hoeveel sterren geef jij dit recept?