Pasta met champignons en rucola

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in vieren.
  2. Kook de pasta.
  3. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  4. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee.
  5. Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor.
  6. Verwarm zonder te koken.
  7. Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.

Tip

Bereidingstip Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus. Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen. Voedingswaarde p.p. Energie 610 kcal Koolhydraten 76 g Eiwit 16 g Vet Waarvan verzadigd 25 g 12 g

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?