Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met champignons en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN ITALIAANS

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in vieren.
  2. Kook de pasta.
  3. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  4. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee.
  5. Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor.
  6. Verwarm zonder te koken.
  7. Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.

Bron: Boodschappen

Tip

Bereidingstip Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus. Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen. Voedingswaarde p.p. Energie 610 kcal Koolhydraten 76 g Eiwit 16 g Vet Waarvan verzadigd 25 g 12 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie