Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram champignons
- 400 gram pasta
- 2 eetlepels olie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 50 ml witte wijn
- 200 ml creme fraiche
- 75 gram rucola
Bereidingswijze
- Snijd de champignons in vieren.
- Kook de pasta.
- Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
- Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee.
- Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor.
- Verwarm zonder te koken.
- Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.
Tip
Bereidingstip Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus. Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen. Voedingswaarde p.p. Energie 610 kcal Koolhydraten 76 g Eiwit 16 g Vet Waarvan verzadigd 25 g 12 g
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?