Pasta met broccolisaus en champignons:

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De broccoli in roosjes verdelen, stronk verwijderen of eventueel fijnhakken.
  2. De broccoli in kokend water gaar koken (± 15 min), afgieten en even laten stomen. De roosjes goed mixen met een staafmixer, of indien voorhanden, in een blender. Meng er de room onder, breng op smaak met pezo. Zet op een zacht vuur, laat warm worden en wat indikken.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de spekblokjes, ongeveer 10 minuten.
  4. Voeg de champignons toe en bak deze ook ongeveer 10 minuten.
  5. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Vermeng de pasta met het spek/champignonsmengsel en de broccolisaus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Victor S. op 06 januari 2010 om 14u04

Bedoel eigenlijk ongeveer, u moet dat zelf zien, maar... Het is fruiten, dus niet krokant bakken op een hoog vuur.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?