Pasta met broccoli

13 (13)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes gaar met wat zout gedurende 5 minuten. Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan. Bak de spekreepjes uit.
  2. Meng de afgegoten pasta en broccoliroosjes met de uitgebakken spekreepjes. Strooi de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer direct.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door 1555 op 09 december 2015 om 08u54

Zou een beetje room hier niet lekker als sausje bij zijn ?

Gepost door nicole53 op 09 december 2015 om 15u16

Dat denk ik ook. Het lijkt anders een beetje droog.

Gepost door Solo op 16 december 2015 om 12u41

Dat kan je zeker proberen!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?