Pasta met broccoli, pancetta en geitenkaas

Snel, lekker en vooral super gemakkelijk! De drie belangrijkste smaakmakers zijn broccoli, verse geitenkaas en pancetta, trust me, je zal snel nog een bordje willen!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en beleg met de pancetta. Laat 10 min krokant worden in de oven.
  3. Maak ondertussen de geitenkaassaus. Snij een sjalot in kleine stukjes. Stoof aan in een steelpannetje met wat olijfolie. Voeg de Solo Crèmefine toe. Meng de geitenkaas hierdoor. Kruid met peper en zout en laat zachtjes inkoken.
  4. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze kort in kokend water. Laat 3 à 4 minuten koken en spoel direct af met koud water. Zo stop het garen.
  5. Meng de pasta met de saus en roer de pasta door de broccoli.
  6. Doe alles in een grote serveerschaal, verkruimel er de geitenkaas en krokante pancetta over en serveer.

Tip

Ook lekker zonder pancetta voor een heerlijke veggie optie!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?