Pasta met bechamelsaus, gerookte zalm en broccoli

Deze pasta met romige bechamelsaus, gerookte zalm en brocolliroosjes: simpel, superlekker én een hit bij iedereen aan tafel. Klaar in een kwartiertje!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe.
  3. Giet de beetgaar gekookte pasta en broccoli af en houd ze warm.
  4. Snijd de gerookte zalm in reepjes.
  5. Verwarm de bechamelsaus in een steelpannetje. Rasp er wat citroenschil bij, voeg een paar druppels citroensap toe en roer goed.
  6. Snijd de andere helft van de citroen in vier partjes.
  7. Schep de saus en de zalmreepjes door de hete pasta.
  8. Verdeel over vier borden en dien op met een partje citroen.

Tip

Deze pasta een frisse, kruidige toets geven? Werk dan elk bord net voor het opdienen af met net een paar plukjes verse dille.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door flotje op 21 mei 2017 om 16u52

Heel lekker ga het nog maken

Gepost door Solo op 23 mei 2017 om 17u29

Hey Flotje, we zijn heel blij om te horen dat het gesmaakt heeft! Maak het zeker maar opnieuw en geniet er dubbel zo hard van! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?