Pasta Gyrosschotel

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten waten met olie. Afspoelen en laten uitlekken.
  2. Halveer de tomaten. Verdeel de courgette in halve schijfjes. Snijd de pijpajuin in ringen . Paprika en pepertje fijnsnijden.
  3. Bak het vlees rondom. Haal het uit de pan.
  4. Verwarm olie in de pan en bak de courgette, pijpajuintjes ,paprika en pepertje
  5. Strooi er de bloem over en laat even bakken.
  6. Roer er het water , de room en het bouillonblokje door
  7. Laat enkele minuten zachtjes doorkoken. Voeg het vlees en de tomaatjes toeen breng op smaak met pezo, paprikapoeder , italiaanse kruiden en sambal.
  8. Leg in een beboterde ovenschaal afwisselend laagjes pasta, gyrossaus en kaas . Eindig met een flinke laag kaas
  9. 20 min bakken in de oven bij 200°C

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?