Altijd weten wat je gaat eten?
Pasta Gyrosschotel
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar in gezouten waten met olie. Afspoelen en laten uitlekken.
- Halveer de tomaten. Verdeel de courgette in halve schijfjes. Snijd de pijpajuin in ringen . Paprika en pepertje fijnsnijden.
- Bak het vlees rondom. Haal het uit de pan.
- Verwarm olie in de pan en bak de courgette, pijpajuintjes ,paprika en pepertje
- Strooi er de bloem over en laat even bakken.
- Roer er het water , de room en het bouillonblokje door
- Laat enkele minuten zachtjes doorkoken. Voeg het vlees en de tomaatjes toeen breng op smaak met pezo, paprikapoeder , italiaanse kruiden en sambal.
- Leg in een beboterde ovenschaal afwisselend laagjes pasta, gyrossaus en kaas . Eindig met een flinke laag kaas
- 20 min bakken in de oven bij 200°C
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?