Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de ovengrill op de hoogste stand.
  2. Halveer de paprika’s. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de knoflook fijn. Snipper de ui.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de paprika en kruiden toe en bak op middelhoog vuur 4 min. Schep regelmatig om.
  4. Klop ondertussen in een kom de eieren los met de helft van de kaas. Schep de pasta en het paprikamengsel erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Doe het pastamengsel terug in de pan en bak de frittata 10 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan. Bestrooi met de rest van de kaas en zet de pan 3 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Tip

Je kunt de frittata 1 dag van tevoren maken. Dek de frittata af en verwarm voor serveren 15 min. in een voorverwarmde oven op 180 C. Voedingswaarden (per eenpersoonsportie) energie 490 kcal eiwit 25 g koolhydraten 35 g vet 27 g waarvan verzadigd 13 g natrium 530 mg vezels 4 g

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?