Recept 15* (1 stem)

Pasta di Autunno ( herfstpasta )

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. grote pan of wok verwarmen en beetje olijfolie toevoegen
  2. als de olijfolie heet is , de in ringen gesneden ssjalottes en flinterdunne lookschijfjes even aanbakken .
  3. dan de fijn gesneden gerookte spek toevoegen en laten dichtschroeien .
  4. Het gehakt in de pan los maken en bakken tot het mooi goudbruin is .
  5. de kruidenmix toevoegen en de pasata en alles in gesloten pot voor 10 min laten pruttelen .
  6. oven voorverwarmen op 150 gr
  7. Ondertussen de verse tagliatelli in een grote kom goed gezouten kokend water koken voor 3 min.
  8. De tagliatelli afgieten en in ovenschaal scheppen .
  9. De tagliatelli met de vleesbereiding ( gehakt ) mengen in de overschaal.
  10. En afgedekt met alufolie 20 min laten garen in de oven.
  11. Ondertussen , de room mengen met vers geraspte parmessan en schimmelkaas en die mengeling op een klein vuurtje AL ROEREND opwarmen.
  12. De ovenschotel(s) uit de oven halen en overgieten met de kaassaus.
  13. Schotel in het midden vd tafel en het familiediner kan beginnen...
  14. Tip;
  15. je kan afwerken met een paar schilfers permesan
  16. Perfect met een italiaanse rode wijn bvb piccini chianti uit toscane.
  17. smakelijk !!!
  18. groeten.
  19. Jan.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?