pasta carbonara

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. smelt ondertussen de boter in een grote pan.
  3. bak de spekblokjes ca. 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
  4. roer eieren, room, zout en peper door elkaar en giet dit mengsel in de pan.
  5. zet het vuur lager en roer ca. 2 minuten goed door tot het mengsel indikt.
  6. voeg de geraspte kaas toe en verhit geheel gedurende 1 minuut.
  7. giet de spaghetti af en doe die over in een grote voorverwarmde schaal.
  8. giet de saus erover en meng alles goed door.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door HildeVerbeek op 24 maart 2018 om 19u45

Snel en lekker.... vet van spekjes eerst verwijderd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?