Pasta carbonara met sojaroom

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook water voor de pasta.
  2. Voeg zout toe aan het kokende water en kook de pasta beetgaar.
  3. Smelt een beetje solo in de pan en voeg het spek en de fijngesneden ui eraan toe.
  4. Kruid dit met peper en zout en bak het mooi goudgeel aan.
  5. Blus alles met de room en laat het vervolgens opkoken.
  6. Voeg er een beetje nootmuskaat aan toe en zet het vuur heel laag.
  7. Doe de pasta in de pan, verdeel de saus goed over de pasta en laat 1 minuut meegaren.
  8. Serveer de pasta in een diep bord met in het midden het eigeel in het eierdopje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Roel M op 16 januari 2014 om 21u40

Ik heb het graag met gerookt spek, maar de keuze is aan jou

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?