Pasta broccoli gratin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Was de broccoli en snijd de broccoli in kleine roosjes en snijd de bovenste helft van de geschilde stam in blokjes. Verdeel de broccoli en ongekookte pasta over de bodem van de ovenschaal.
  3. Bak het rundergehakt los en breng op smaak met het bouillonketeltje. Voeg 100 ml water, 250 ml melk, Solo Crèmefine Cuisine en de inhoud van het zakje witte saus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en voeg de kerriepoeder toe. Laat de saus zachtjes koken totdat deze gaat binden.
  4. Schenk de saus over de broccoli en pasta en bak de pasta-broccoligratin circa 30 minuten in de oven.

Tip

Serveer de pastaovenschotel met een salade caprese: Gebruik hiervoor 1 bakje kerstomaatjes en zakje mini mozzarellabolletjes. Halveer de kerstomaatjes en de mozzarellabolletjes en breng de salade op smaak met olijfolie, zout en peper. Garneer met een ruime hoeveelheid verse basilicumblaadjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nikita 1 op 07 januari 2014 om 16u09

Dit kan NIET slecht zijn, ga het absoluut proberen !!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?