Pasta bowl met champignons en wortel

Zo’n pastabowl met champignons en wortel staat binnen 30 minuten op tafel en eet je lekker op de bank! Dat is lekker lui genieten van een kom vol spaghetti!

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in dunne plakjes. Maar de champignons schoon en snijd ze in vieren. Pel en snipper de knoflook. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in schuine ringetjes.
  2. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Verhit de raapzaadolie en bak de wortel met de champignons en de knoflook al omscheppend 5 minuten. Voeg de bosui toe en bak 2 minuten mee. Voeg de room, de vloeibare bouillon en 100 ml koud water toe en breng alles aan de kook. Laat nog 3 minuten koken en schep de afgegoten spaghetti erdoor.
  4. Breng de pasta bowl op smaak met versgemalen peper en zout en bestrooi met de peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?