Recept 35*** (6 stemmen)

Pasta Bolognese met spinazie en champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta recepten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Ontdooi de spinazie. Maak de champignons schoon en halveer ze.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een pan. Fruit er de gesnipperde ui en het gehakt in en voeg daarna de spinazie toe. Roerbak een paar minuten en doe er vervolgens de champignons bij. Breng het mengsel op smaak met wat zout en peper, voeg de pastasaus toe en laat de saus gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Schep de pasta door de saus en verdeel het gerecht over 4 borden. Garneer elk bord met wat geraspte kaas.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie