Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto

Experts geloven dat de mensen uit het Middellandse-Zeegebied vitaler zijn en een hogere kwaliteit van leven hebben door hun balans tussen werk en vrije tijd en het gevarieerde eten. Deze pasta dus zeker eens uitproberen !

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding: Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
  3. Verwarm in een pan een beetje vloeibare margarine en fruit hierin de ui.
  4. Voeg vervolgens het gehakt toe, breng het op smaak met zout en peper en bak het gaar. Roerbak de paprikarepen 1 minuut mee.
  5. Voeg nu de pastasaus en de olijven toe en laat de saus 8 à 10 minuten zachtjes sudderen. Roer in de laatste minuut de pesto erdoor.
  6. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?