Recept 45**** (8 stemmen)

Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Snelle recepten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit er de knoflook met de bosuitjes in. Voeg vervolgens de pastasaus en de kerstomaatjes toe. Laat gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door carolien. op 26 april 2015 om 14u43

spijtig van de saus uit zak, verse ingredïenten zijn een meerwaarde

Gepost door pascal deschee op 08 september 2015 om 21u58

Inderdaad, verse zelfgemaakte saus is zeker een meerwaarde. Ik deel volledig deze mening

Gepost door wambie op 10 september 2015 om 15u30

Ok, maar als het een keer snel moet gaan is dit een prima oplossing en een lekker receptje!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?