Recept 05 (0 stemmen)

Pasta ansjovis

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Maak de ansjovis schoon en spoel ze onder de kraan. Dep ze wat droog. Haal ze door de bloem, schud het overtollige af en bak ze 2 min aan beide kanten goudbruin in een scheut hete olijfolie op matig vuur. Laat de gebakken ansjovis uitlekken op keukenpapier. Snipper de ui en bak ze in wat olijfolie. Voeg er de pijnboompitten bij. Kruid met peper en zout. Roer er de helft van de verse dille door en blus met een scheut ouzo. Roer de saus goed dooreen. Stort er de uitgelekte pasta bij en meng flink. Verdeel de pasta over warme borden. Schik er de gebakken ansjovis op. Werk af met wat viseitjes en de rest van de verse dille.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?