Pasta Amuseschelpje met mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompitjes ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin. Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.
  2. Ook lekker met een uitgelekt zongedroogd tomaatje i.p.v een vers kerstomaatje.
  3. En eventueel wat groene of rode pesto op de mozzarella.
  4. Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 02u00

Dit recept is van leukerecepten.nl, graag credits erbij met link of recept verwijderen. Alvast bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?