Recept 05 (0 stemmen)

Passievruchtzabaglione

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de eierdooiers en de suiker in een vuurvaste kom en klop totdat het mengsel dik een bleek is (en ruban).
  2. Klop er dan de zoete wijn doorheen en plaats de kom boven een kookpot met licht kokend water.
  3. Klop nog 15 minuten tot het mengsel heel dik is, maar laat de kom niet te heet worden.
  4. Haal de kom van de kookpot en klop nog 5 minuten totdat de zabaglione is afgekoeld.
  5. Vermeng voorzichtig met het passievruchtvlees.
  6. Vul mooie dessertglazen voor de helft met zabaglione, doe er het fruit bij en weeral zabaglione.
  7. Werk af, indien nog voorradig met enkele aardbeien.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?