Recept 05 (0 stemmen)

Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet.

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de rode biet in blokjes. .Doe ze samen met de zeste van de citroen, de verse kaas en de room in de blender.
  2. Mix het geheel zodat je een gladde massa krijgt.
  3. Voeg zout en peper toe.
  4. Doe nu de inhoud in kleine glaasjes.
  5. Bestrooi het geheel met sesamzaadjes en bewaar het in de koelkast.
  6. Parmezaankoekje:
  7. Zet een antiaanbakpan op een matig vuurtje.
  8. Doe 4 keer een stapeltje parmezaan in de pan.
  9. Als de rand van de koekjes goud begint te kleuren, haal je de pan van het vuur.
  10. Neem de koekjes uit de pan met behulp van een plastic spatel en leg ze op een deegrol.
  11. Laat de koekjes vervolgens afkoelen zodat ze een ronde vorm krijgen.Versier elk glaasje met een parmezaankoekje
  12. Bron Leef Lekker

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 08 augustus 2014 om 17u09

Beste Solo. Bovendien gebeurt hetzelfde als ik iets wijzig bij de ingrediënten. Ik hou van precisie en werk graag een typfoutje weg, Zowel de functie alsnog een eigen foto toevoegen of de functie een wijziging bij de ingrediënten aan te brengen hebben altijd goed gefunctioneerd. Groetjes Love to Cook Ik zie de wijziging staan, maar na opslaan is dit niet veranderd. Met vriendelijk groet. Love to Cook

Gepost door Solo op 12 augustus 2014 om 11u35

Hoi Love to Cook, kan je jouw foto + de aanpassingen die je wenst te doen doorsturen naar unilever@luon.com aub? Dan doen wij de aanpassingen in jouw plaats! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?