parmahamrolletjes en bijhorend slaatje

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 tot 3 pakjes Parmaham in dunne plakken (125 tot 180 GR)
  • 1/2 kuipje veldsla
  • 1/2 zakje lookkorstjes
  • 1/2 blik meloenballetjes op siroop
  • 3 soeplepels olijfolie
  • 1 soeplepel azijn
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. reinig, was en droog de veldsla
  2. Laat de meloenballetjes uitlekken
  3. Bereid een vinaigrettesaus met olie, azijn, peper en zout. Voeg deze aan de sla toe, net als de meloenballetjes en de korstjes.
  4. Verdeel de sla over 4 borden, voeg er de opgerolde parmaham bij en dien onmiddellijk op.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?