Parijse appelflan

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 200°C.Schik het deeg in een taartvorm van 30 cm doorsnede en prik in.Strijk de bodem volledig in met abrikozenconfituur leg daarop de rozijnen.Beleg de volledige bodem met fijngesneden appeltjes erop bestrooi dan de amandelschilfers.Bereid de flan: mix de melk,room,eierenen de flanpoeder tot een mooi glad deeg met een soepmixerGiet het beslag nu voorzichtig in de taartvorm.Bak 45 minuten aan 200°C.Het gebak kan zowel warm als koud opgediend worden.Je kan ook met een bolletje ijs of met een beetje slagroom opdienen

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Monique_14 op 19 oktober 2010 om 18u07

Achteraf heb ik gezien dat ik de room vergeten was......straf he...en toch is de taart perfect geslaagd!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?