Ingrediënten voor 4 personen
- 4 bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
- 450 g aardbeien
- 4 el basterdsuiker
- 50 g gehakte pistachenootjes
Bereidingswijze
- Kook 400 g aardbeien samen met de suiker gedurende 5 tot 6 minuten - of totdat het fruit zacht is - in een kleine, afgedekte pan. Laat de moes afkoelen.
- Snij de overgebleven aardbeien in schijfjes om het gerecht mee te versieren. Zet apart.
- Verdeel de aardbeienmoes oven vier glazen kommetjes.
- Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het bovenop de aardbeienmoes.
- Werk af met de schijfjes aardbei en bestrooi met de pistachenootjes. Dien onmiddellijk op.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door dekok op 16 november 2013 om 21u49
parfait heeft niks te maken fabrieksijs,maar dan ook niks.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?