Recept 05 (0 stemmen)

Parelsuikerwafels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal alle gekoelde ingrediënten een paar uur op voorhand uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Meng 400 g bloem met de vanillesuiker en het natriumbicarbonaat. Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en voeg het ei toe.
  3. Giet de melk bij het ei in het kuiltje. Roer er beetje bij beetje de bloemsuiker (fijne suiker) bij tot een egaal beslag.
  4. Voeg de boter, de honing en de rest van de bloem toe en meng goed. Schep er tot slot de parelsuiker goed onder.
  5. Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 30 min rusten.
  6. Vet het wafelijzer lichtjes in met de plantaardige olie en bak de wafels mooi bruin.
Tip

Voor ongeveer 20 wafels.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie