PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
  2. Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
  3. Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
  4. Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
  5. Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.

Tip

Voedingswaarde p.p. Energie 215 kcal Koolhydraten 11 g Eiwit 12 g Vet Waarvan verzadigd 13 g 4 g

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?