Ingrediënten voor 4 personen
- 4 plakjes hartige taartdeeg
- paneermeel
- 3 paprikas
- 3 eieren
- 250 gram ricotta
- 1 theelepel tijm
- 1/2 theelepel rozemarijn
- 50 gram rucola
- 2 eetlepels olijfolie
- 1/2 eetlepel balsamicoazijn
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
- Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
- Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
- Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
- Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.
Tip
Voedingswaarde p.p. Energie 215 kcal Koolhydraten 11 g Eiwit 12 g Vet Waarvan verzadigd 13 g 4 g
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?