Recept 05 (0 stemmen)

PAPRIKATAARTJE MET RICOTTA

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN ANDERS

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Prik de deegbodems in met een vork. Bestrooi met paneermeel.
  2. Verdeel de paprikareepjes over het deeg.
  3. Klop de eieren los met de ricotta, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet het ricottamengsel over de paprika.
  4. Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar (35-40 minuten voor een grote taart).
  5. Meng de rucola met de olie, azijn, zout en peper. Serveer de taartjes met een pluk rucola erop.

Bron: BOODSCHAPPEN

Tip

Voedingswaarde p.p. Energie 215 kcal Koolhydraten 11 g Eiwit 12 g Vet Waarvan verzadigd 13 g 4 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie