paprikasoep
Snijden, koken, mixen… meer is er er niet aan. Een verse paprikasoep heb je snel op tafel staan als je dit lekkere recept gebruikt. Zó simpel, dat kan iedereen.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 850 gram x1 gemengde paprikas
- 300 gram x1 courgette
- 4 x1 x1 uien
- 2xblokjes x1 kippebouillon
- 10 gram x1 peper en zout
Bereidingswijze
- breng 1 liter water aan de kook met bouillonblok en voeg de gekuiste paprikas in kleine blokjes gesneden toe evenals de gekuiste uien en courgette en laat garen. mix de soep fijn en laat nog eens doorkoken. voeg peper en zout toe en dien zeer warm op. eventueel kunt u fijngesneden peterselie toevoegen met geroosterd wit brood. ann claeys ps courgette kunt u vervangen door pompoen, 2 uien ipv 4 uien met knolselder, u kunt de soep afwerken met een weinig halfvolle melk en een klontje boter toevoegen. smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door hartemberg op 18 juni 2011 om 23u05
zonder de melk en boter is deze volgens mij ook ideaal om koud te eten,groetjes lutgart
Hoeveel sterren geef jij dit recept?