Recept 05 (0 stemmen)

Paprikasoep met een krokantje van gerookte ham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

soepen

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Snij alle groenten in grove stukken. Vergeet de paprika niet te schillen om verveldene pelletjes in de soep te voorkomen!
  2. - Zet 1L kippenbouillon op.
  3. - Voeg alle groenten toe.
  4. - Laat een 20-tal minuutjes koken
  5. - Mix de soep tot alle stukken volledig weg zijn
  6. - Zeef de soep indien nodig
  7. Feestelijk opdienen:
  8. - leg de sneetjes ham (elk apart) tussen keukenpapier (best 2 velletjes) en steek een 3-tal minuten in de microgolf. De sneetjes drogen uit en worden lekker krokant.
  9. - Schep de soep in een mooi soepbord, dresseer je krokantje van ham er mooi over en werk af met wat kunstige Solo Crèmefine Cuisine in de soep

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marianne10 op 27 juni 2015 om 22u58

Hele lekkere soep maar ik heb er wel 2 lt bouillon voor gebruikt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie