Paprikasoep met een krokantje van gerookte ham

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Snij alle groenten in grove stukken. Vergeet de paprika niet te schillen om verveldene pelletjes in de soep te voorkomen!
  2. - Zet 1L kippenbouillon op.
  3. - Voeg alle groenten toe.
  4. - Laat een 20-tal minuutjes koken
  5. - Mix de soep tot alle stukken volledig weg zijn
  6. - Zeef de soep indien nodig
  7. Feestelijk opdienen:
  8. - leg de sneetjes ham (elk apart) tussen keukenpapier (best 2 velletjes) en steek een 3-tal minuten in de microgolf. De sneetjes drogen uit en worden lekker krokant.
  9. - Schep de soep in een mooi soepbord, dresseer je krokantje van ham er mooi over en werk af met wat kunstige Solo Crèmefine Cuisine in de soep

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marianne10 op 27 juni 2015 om 22u58

Hele lekkere soep maar ik heb er wel 2 lt bouillon voor gebruikt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?