- Snij alle groenten in grove stukken. Vergeet de paprika niet te schillen om verveldene pelletjes in de soep te voorkomen!
- Zet 1L kippenbouillon op.
- Voeg alle groenten toe.
- Laat een 20-tal minuutjes koken
- Mix de soep tot alle stukken volledig weg zijn
- Zeef de soep indien nodig
Feestelijk opdienen:
- leg de sneetjes ham (elk apart) tussen keukenpapier (best 2 velletjes) en steek een 3-tal minuten in de microgolf. De sneetjes drogen uit en worden lekker krokant.
- Schep de soep in een mooi soepbord, dresseer je krokantje van ham er mooi over en werk af met wat kunstige Solo Crèmefine Licht in de soep
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Marianne10 op 28 juni 2015 om 00u58
Hele lekkere soep maar ik heb er wel 2 lt bouillon voor gebruikt.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?