Pappardelle met tonijn-kappertjessaus

6 (6)
40 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de tomaten, snij ze grof.
  2. Stoof de look glazig in Solo, voeg de tomatenstukjes toe en laat 20 minuten half afgedekt sudderen.
  3. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken.
  4. Plet de tonijn in de saus en kruid met flink wat verse peper en weinig zout.
  5. Laat zonder deksel doorwarmen.
  6. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  7. Voeg als laatste de kappertjes en de peterselieblaadjes toe aan de saus.
  8. Verdeel de pasta met de saus over warme borden en versier met een appelkappertje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 04 februari 2013 om 18u16

Goed opgemerkt, Monique! We passen het zo snel mogelijk aan in het recept. Het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?