Recept 45**** (9 stemmen)

Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pappardelle gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Mix de tomaten tot tomatensap in een blender.
  3. Snipper de ui fijn en stoof ze aan in een beetje Solo, voeg er de tomatenpuree aan toe en vervolgens het tomatensap. Voeg er de geperste look aan toe, de tijm en laurier en laat alles zachtjes inkoken.
  4. Warm wat olijfolie op in een pan en stoof er de fijngesneden chilipeper in. Warm in deze pan de pappardelle op met de tomatensaus en voeg er de fijngesneden basilicumblaadjes aan toe, de coppa en de geschaafde parmezaan. Serveer meteen!

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door mamamagda op 25 april 2016 om 07u24

op de foto is toch duidelijk ook broccoli te zien, in het recept is daar nergens sprake van, een klein minpuntje toch

Gepost door Solo op 27 april 2016 om 07u52

Hey Mamamagda, dankjewel voor je bericht. Je kan inderdaad nog broccoli toevoegen maar dit is niet verplicht. Succes met het recept :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?