papilotte van kabeljauw met ganda ham

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Droog eerst de Ganda ham in een oven op zo’n 100°C
  2. Snij de wortels en prei in lange staafjes (julienne)
  3. Bak de groentjes even aan in wat olie en kruiden met peper en zout.
  4. Leg 4 gelijke hoopjes op bakpapier of alu folie.
  5. Rol de rozemarijn in de basilicum en steek die in de vis.
  6. Schik de vis op de groentjes, kruiden en overgieten met wat Sherry.
  7. De papilotte goed dicht maken (zodat er geen stoom uit kan)
  8. In een hete(voorverwarmde) oven zo’n 10 tot 15 min laten stomen.
  9. Open de papillottes en leg het sneetje gedroogde ham op de vis.
  10. Serveren met aardappeltjes of puree of groene boontjes.
  11. Je kan ook zalm of een andere vaste vis gebruiken

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 21 februari 2017 om 12u19

heel lekker thx

Hoeveel sterren geef jij dit recept?