Ingrediënten voor 4 personen
- 4 sneden gandaham
- 2 prei
- 4 wortels
- 4 150 gr kabeljauwfilet
- 1 glaasje sherry
- 4 blaadjes basilicum
- 4 takjes rozemarijn
- vers gemalen peper
- zout
Bereidingswijze
- Droog eerst de Ganda ham in een oven op zo’n 100°C
- Snij de wortels en prei in lange staafjes (julienne)
- Bak de groentjes even aan in wat olie en kruiden met peper en zout.
- Leg 4 gelijke hoopjes op bakpapier of alu folie.
- Rol de rozemarijn in de basilicum en steek die in de vis.
- Schik de vis op de groentjes, kruiden en overgieten met wat Sherry.
- De papilotte goed dicht maken (zodat er geen stoom uit kan)
- In een hete(voorverwarmde) oven zo’n 10 tot 15 min laten stomen.
- Open de papillottes en leg het sneetje gedroogde ham op de vis.
- Serveren met aardappeltjes of puree of groene boontjes.
- Je kan ook zalm of een andere vaste vis gebruiken
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door pascal lekker op 21 februari 2017 om 12u19
heel lekker thx
Hoeveel sterren geef jij dit recept?