Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Papillotten van zalm met peper en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Papillotten van zalm met peper en sinaasappel
  • krielaardappeltjes
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g zalmfilet
  • 1 sinaasappel
  • groene asperges
  • peper
  1. Smeer 4 stukken aluminiumfolie in met Solo Vloeibaar.
  2. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers er het sap uit.
  3. Schik de zalm op de folie, giet er het sap bij en verdeel er de schilletjes over.
  4. Breng goed op smaak met peper. Lepel er de rest van de Solo Vloeibaar over en sluit goed af.
  5. Schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 6 minuten.
  6. Dien op met de gestoomde asperges en aardappeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.