Recept 15* (1 stem)

Papillotje van tongschar

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg een vel bakpapier of aluminiumfolie van ongeveer 40 cm open, plooi dit dubbel en snij de twee open hoeken weg in een cirkelvorm en plooi terug open. Nu heb je een vlindervorm.
  2. Leg op 1 zijde een schijfje Solo, en verdeel daarover de tongscharrolletjes, de venkel en de fijngesnipperde sjalotten. Leg de andere zijde nu bovenaan en begin dicht te vouwen langs 1 kant in kleine plooitjes werkend naar de andere kant. Voor hij helemaal dicht is giet je er een beetje wijn bij, plooi verder dicht en steek op het einde een paperclip om de papillot dicht te houden.
  3. Leg het papillotje op de grill of steek hem ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
  4. Leg het papillotje op een bord en snijd ze open, smuk ze op met wat dille en dragon.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie