Recept 45**** (4 stemmen)

Papillote van kabeljauw met gesmolten Comté

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
22 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontpit de gepelde tomaten en snij ze in blokjes. Snij de prei in schijfjes.
  2. Neem 4 grote vellen aluminiumfolie.
  3. Leg een kabeljauwhaasje in elk vel en plooi de folie omhoog tot pakjes.
  4. Verdeel de tomaten, de prei en de sjalot over de 4 pakjes.
  5. Voeg per pakje een blaadje laurier en een takje peterselie toe.
  6. Overgiet elk pakje met 1 dl witte wijn en kruid met peper en zout.
  7. Leg in elk pakje een klontje Solo.
  8. Bedek het geheel met een plakje Comté en vouw het pakje toe.
  9. Zet de pakjes 12 minuten in een oven van 190 °C.
  10. Dien de pakjes op verwarmde borden op en laat ieder zijn eigen pakje openen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 16 november 2009 om 12u02

Wat een goed idee! Bedankt voor de tip !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie