Recept 35*** (1 stem)

Papillot van kip met venkel

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°.
  2. Verwarm een braadpan op een hoog vuur, doe er een scheutje olijfolie in en een lepel solo, bak hierin de kipfilets aan alle kanten mooi bruin, niet gaar.
  3. Spoel de venkel en pel de ui.
  4. Snij beiden met behulp van een mandoline in fijne schijfjes.
  5. Bak ze beiden aan in wat olijfolie, meng goed en laat gedurende 5 minuten garen, kruiden met pezo.
  6. Rasp zeste van de schil van de citroen en voeg samen met wat citroensap toe aan het ui-venkelmengsel.
  7. Schik de groenten op 4 stukken boterpapier en leg op ieder een kippenfilet.
  8. Besprenkel met een weinig olijfolie en citroensap, kruiden met pezo.
  9. Sluit de papillotten goed, eventueel met een nietje en zet gedurende +/- 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  10. Zet de papillotten op 4 warme borden, snij open en dien op met halve kerstomaatjes en rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?