Papillot van banaan en brownies

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de Solo, suiker en het water in een pan en laat alles op een zacht vuurtje karameliseren zonder te roeren. Let op: haal de pan meteen van het vuur als de suiker een mooie karamelkleur heeft.
  2. Schil de bananen en snij ze open in de lengte. Snij de brownies in kleine blokjes en vul de bananen ermee.
  3. Plaats de gevulde bananen op aluminiumfolie. Lepel de karamel erover en besprenkel met de amandelschilfers.
  4. Maak papillotten van het aluminiumfolie. Bak deze gedurende 15 minuten op de barbecue.

Tip

Serveer er een bolletje ijs bij. Dat zorgt voor een frisse toets.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?