Papillot met zalm, kruidenkaas en fijne groenten

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de groenten onder koud stromend water.
  2. Verwijder de draadjes van de selder met een dunschiller en snijd in julienne. Schil de wortel, snijd hem in plakjes en daarna in julienne. Snijd het preiwit eerst in de lengte door en snijd beide helften in julienne.
  3. Los het bouillonblokje op in 250 ml heet water.
  4. Vouw twee pakketjes van aluminiumfolie.
  5. Giet in elk pakketje 2 à 3 cl groentebouillon en leg daar de zalmfilet in. Schik de juliennegroenten erbovenop en voeg aan elk pakketje een eetlepel kruidenkaas toe.
  6. Vouw de papillotten goed dicht en schuif ze 20 minuten in een oven voorverwarmd op 180°C of gaar ze in 20 minuten op de hete barbecue.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?