Recept 45**** (18 stemmen)

Papillot met langoustines en jonge prei

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de prei schoon en snij in fijne schijfjes.
  2. Laat een klontje Solo warm worden in een wok. Als ze begint te dampen, voeg je de prei toe. Roerbak op hoog vuur gedurende 1 minuut. Schep de prei uit de wok en hou bij.
  3. Laat de laatste ring en het staartstuk van het pantser aan de langoustinestaart. Maak een ondiepe insnijding in elke langoustine en verwijder het zwarte darmkanaal.
  4. Strijk 4 stukken aluminiumfolie in met wat Solo Vloeibaar.
  5. Verdeel de prei over de 4 stukken. Leg op elke portie 5 langoustinestaarten.
  6. Bestrooi met fijngehakte verse munt. Giet over elke portie wat citroensap. Giet een streepje olijfolie over de langoustines. Kruid met peper en zout.
  7. Plooi de papillotten toe zodat ze luchtdicht worden.
  8. Laat 5 minuten bakken in de voorverwarmde oven die staat afgesteld op 210° C.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door j18 op 01 juli 2016 om 07u30

Ga het zeker eens proberen,ziet er jammie uit.

Gepost door Solo op 07 juli 2016 om 10u54

En? Wat vond je ervan?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie