Recept 35*** (2 stemmen)

Papardelle met eekhoorntjesbrood en gerookte eendenborst

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een borsteltje of en vochtige doek en snijd het in fijne schijven.
  2. Snij de peterselie fijn, snij de eendenborst in sliertjes.
  3. Kook de pappardelle al dente.
  4. Fruit de sjalot aan in olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe.
  5. Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met pezo en voeg er een koffielepel pastabouillon aan toe.
  6. Werk af met een klontje hoeveboter tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe.
  7. Meng de pasta onder het eekhoorntjesbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie