Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr papardelle (dikke tagliatelle)
- 400 gr eekhoorntjesbrood
- 1 kleine fijngesnipperde sjalot
- 200 gr gerookte eendenborst
- 50 gr geroosterde pijnboompitjes
- 12 platte peterselieblaadjes
- pastabouillon
- olijfolie
- hoeveboter
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een borsteltje of en vochtige doek en snijd het in fijne schijven.
- Snij de peterselie fijn, snij de eendenborst in sliertjes.
- Kook de pappardelle al dente.
- Fruit de sjalot aan in olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe.
- Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met pezo en voeg er een koffielepel pastabouillon aan toe.
- Werk af met een klontje hoeveboter tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe.
- Meng de pasta onder het eekhoorntjesbrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?