Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr pantacce (kleine platte pasta)
- 250 gr gekookte ham in blokjes
-
- 2 el paneermeel
- 2 eieren
- 25 cl room
- 50 gr geraspte cheddar
- 2 el fijngesnipperde bieslook
- nootmuskaat
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
- Roer de dooiers los met de room en doe er de geraspte kaas bij, kruid met nootmuskaat en pezo.
- Giet de pasta af, laat uitlekken en vermeng met het ei-room-kaasmengsel.
- Doe er de ham bij en spatel er voorzichtig de stijfgeklopte eiwitten onder.
- Vet een vuurvaste ovenschotel in met solo vloeibaar, lepel er de pasta in en strooi er paneermeel over.
- Zet +/- 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de pasta goudbruin is.
- Bestrooi met bieslooksnippers en dien warm op met een stukje vers stokbrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?