Recept 05 (0 stemmen)

Pantacce met ham uit de oven

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
  4. Roer de dooiers los met de room en doe er de geraspte kaas bij, kruid met nootmuskaat en pezo.
  5. Giet de pasta af, laat uitlekken en vermeng met het ei-room-kaasmengsel.
  6. Doe er de ham bij en spatel er voorzichtig de stijfgeklopte eiwitten onder.
  7. Vet een vuurvaste ovenschotel in met solo vloeibaar, lepel er de pasta in en strooi er paneermeel over.
  8. Zet +/- 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de pasta goudbruin is.
  9. Bestrooi met bieslooksnippers en dien warm op met een stukje vers stokbrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?