Altijd weten wat je gaat eten?
pannetje met sint-jacobsvruchten en bieslookboter
Bereidingswijze
- saus : hak de sjalotjes fijn
- hak de bieslook zeer fijn
- snij de boter in stukjes en zet ze koud want ze moet hard zijn
- doe de sjalotten in een pan, voeg de witte wijn toe en de azijn en laat koken tot ze
- als "puree" komt
- voeg nu al snel kloppend de boter toe tot smeuig is en voeg de bieslook bij
- houd warm
- laat nu de gezouten boter smelten in pan en leg de sint-jacobsvruchten er in en bak zo gedurende 2 min elke kant op hoog vuur
- verdeel de vruchten op de borden en verdeel de saus eroverheen
- dien wel onmiddellijk op
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?