Pannetje met kalkoen en groenten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Borstel de champignons schoon en halveer ze. Snij de kalkoen filet in blokjes.
  2. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten, en snij in blokjes.
  3. Snij de wortelen en aardappelen. Snij de wortelen in plakjes.
  4. Kook de aardappelen in ca. 20 min in licht gezouten water.
  5. Verhit de olie in een pan en bak de kalkoen blokjes in ca. 2-3 min. rondom goudbruin.
  6. Breng op smaak met peper & zout. Voeg de wortelen, paprika en champignons toe en bak kort mee.Schenk de bouillon erbij, breng aan de kook en laat 15 min koken.
  7. Meng de bloem met room en kruiden en doe in de pan.Laat nog eens 3 min koken. Breng het pannetje op smaak met peper, zout & nootmuskaat, bestrooi met peterselie en serveer met de aardappelen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?