Pannenkoekrolletjes met groenten
Voor deze opgerolde groenten pannenkoek wordt één dikke pannenkoek met paprika en bosui in de oven gebakken. De spinazie met kruidenyoghurt maakt het af!
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 el olie om in te vetten
- 4 eieren
- 300 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 200 ml magere melk
- 300 g gele en rode paprika's
- 3 bosuitjes
- 100 g feta
- 1 zakje Knorr Salad Mix voor vinaigrette met Ui/Tuinkruiden
- 150 ml Turkse yoghurt
- 150 g baby spinazie, gewassen en gedroogd
- Extra nodig: bakblik bekleed met bakpapier
Bereidingswijze
- Vet het bakpapier in met de olie en schuif het in de oven. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng de eieren met het bloem, bakpoeder, zout en de melk tot een dik deeg.
- Maak de paprika’s en de bosuitjes schoon. Snijd de paprika’s in kleine blokjes en de bosuitjes in ringetjes.
- Strijk het deeg voorzichtig uit over het hete bakblik. Verdeel de groenten erover en verkruimel de feta boven de groenten. Schuif het bakblik in de oven en bak 10-15 minuten.
- Klop intussen het zakje Knorr Saladmix Knoflook door de yoghurt. Neem het bakblik uit de oven en schuif de pannenkoek met het bakpapier van het bakblik op het aanrecht. Verdeel de knoflook-yoghurtsaus en de spinazie erover.
- Rol de pannenkoek vanaf de lange zijde op en serveer hem in stukjes gesneden.
Tip
Lekker met een gemengde salade.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?