pannenkoekjes met bessen en verse kaas

6 (6)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, de vanillesuiker, het zout in een grote kom.
  2. Mix het ei met de melk en voeg dit geleidelijk en al roerende met een garde toe aan de bloem.
  3. Meng tot slot de gesmolten Solo door het beslag en laat het een vijftiental minuten rusten.
  4. Spoel alle vruchten en laat ze goed uitlekken.
  5. Bestrooi de vruchten met de suiker en zet ze op een laag vuur.
  6. Laat dit een kleine 10 minuten zachtjes koken en neem de bessen van het vuur. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  7. Verhit wat Solo in een antiaanbakpan en bak hierin de pannenkoekjes. Voor deze pannenkoekjes neem je niet te veel beslag. Laat ze mooi dik bakken.
  8. Serveer de pannenkoekjes lauw met de bessencompote en wat opgeklopte verse kaas.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door mariecola op 06 augustus 2014 om 20u01

mmm lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?