Recept 55***** (1 stem)

Pannenkoekentaart met Hollandse groenten

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kerstomaten doormidden. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Klop een beslag van volkorenmeel, eieren, melk en 2 kneepjes vloeibare margarine. Laat dit 10 minuten staan en bak er dan 5 pannenkoeken van. Houd ze warm.
  2. Verhit in een ruime wok 1,5 kneepje vloeibare margarine en bak hierin eerst de champignons op hoog vuur gedurende een minuut of
  3. Neem ze uit de pan, voeg dan weer 1,5 kneepje vloeibare margarine toe en roerbak de Hollandse groentemix ongeveer 4 minuten.
  4. Voeg de champignons, de kerstomaten, de gepureerde tomaten en de hamreepjes toe aan de groentemix en warm goed door.
  5. Leg een pannenkoek op een grote schaal, schep er een kwart van de groentevulling op, leg hier weer een pannenkoek op en ga zo door tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Eindig met een pannenkoek. Snijd de taart aan tafel in vieren.
Tip

Neem voor een snelle variant wraps in plaats van pannenkoeken.

Bak 8 pannenkoeken, vul ze met het groentemengsel en rol ze op of vouw ze dicht. Bestrooi ze met kaas en gratineer ze 15 minuten in een hete oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie