Pannenkoekentaart met Hollandse groenten

1 (1)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kerstomaten doormidden. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Klop een beslag van volkorenmeel, eieren, melk en 2 kneepjes vloeibare margarine. Laat dit 10 minuten staan en bak er dan 5 pannenkoeken van. Houd ze warm.
  2. Verhit in een ruime wok 1,5 kneepje vloeibare margarine en bak hierin eerst de champignons op hoog vuur gedurende een minuut of 3.
  3. Neem ze uit de pan, voeg dan weer 1,5 kneepje vloeibare margarine toe en roerbak de Hollandse groentemix ongeveer 4 minuten.
  4. Voeg de champignons, de kerstomaten, de gepureerde tomaten en de hamreepjes toe aan de groentemix en warm goed door.
  5. Leg een pannenkoek op een grote schaal, schep er een kwart van de groentevulling op, leg hier weer een pannenkoek op en ga zo door tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Eindig met een pannenkoek. Snijd de taart aan tafel in vieren.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?