PANNENKOEKENLASAGNE

Pannenkoekenlasagne: het is een overheerlijke manier om lasagne eens helemaal anders aan te pakken. In plaats van pasata gebruik je verse, hartige pannenkoeken.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Roer de bloem, de eieren, een snufje zout en de melk tot een glad beslag. Laat het ca. 15 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de uien en de knoflook. Verhit de olie in een grote pan. Rul het gehakt. Bak de uien en de knoflook mee. Kruid het gehaktmengsel met zout, peper en paprikapoeder. Voeg de tomatenpuree toe en bak mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook en laat 3-4 minuten smoren. Roer het water door het beslag. Verhit 1 theelepel Solo in een pan met antiaanbaklaag. Bak van 1/6 deel van het beslag een goudbruine pannenkoek. Bak van de rest van het beslag nog 5 pannenkoeken. Leg de pannenkoeken, het gehaktmengsel en de kaas afwisselend in laagjes in een ovenvaste schaal en eindig met een pannenkoek en kaas. Gratineer de pannenkoekenlasagne ca. 15 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren met de peterselie.

Tip

Plakt je pannenkoek aan de pan? Zorg dat je altijd een anti-aanbakpan of een gietijzeren bakpan gebruikt voor je pannenkoekenlasagne en voeg regelmatig wat Solo toe.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?