Pannenkoeken met banaan
Pannenkoeken met banaan zijn een lekker alternatief voor klassieke pannenkoeken. Zorg dat je bananen goed rijp zijn. Geniet ervan!
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- (Beslag voor 12 pannenkoeken) Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker toe. Maak een kuiltje in het midden en voeg hier de eieren aan toe. Voeg 1/3de van de melk toe en begin het deeg te kloppen met de garde of de handmixer, voeg de rest van de melk toe. Het geheel goed mixen tot een effen deeg. Optioneel kun je een scheut maisolie (of zonnebloemolie) toevoegen, dan heb je minder vetstof nodig tijdens het bakken. Schil de bananen en snij in schijfjes. BAKKEN: Boter in de pan smelten, deeg er in en stukjes banaan er in duwen. Pannenkoek omdraaien en verder bakken.Lekker met warme chocoladesaus.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door MaaikeVDV op 30 oktober 2014 om 12u30
stevige en lekkere pannenkoeken voor een koude winterdag
Hoeveel sterren geef jij dit recept?