Recept 55***** (5 stemmen)

Pannenkoeken met avocado en garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Avocado

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak eerst het pannenkoekendeeg: zeef de bloem. Klop de eieren los zoals voor een omelet. Voeg een snuif zout toe. Meng de eieren met de bloem. Giet, al kloppend met een garde, beetje bij beetje de melk erbij tot een mooi lopend deeg is ontstaan. Laat de Solo smelten en meng onder het deeg. Laat minstens een half uur rusten. Bak vervolgens dunne pannenkoeken in een braadpan. Smelt altijd eerst een klontje Solo in de pan. Hou de 8 mooiste pannenkoeken apart. Laat de pannenkoeken afkoelen.
  2. Maak dan de vulling: snij de avocado’s in tweeën en wrik er de pitten uit. Verwijder het vruchtvlees met de hulp van een lepel. Doe het vruchtvlees in een blender samen met de olijfolie, citroensap, een teentje knoflook en peper en zout. Mix vlug tot er en gladde pasta is ontstaan.
  3. Meng de avocadopasta met de garnalen.
  4. Bestrijk elke pannenkoek met 3 eetlepels garnalenvulling. Rol de pannenkoeken op.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Stef250870 op 10 september 2014 om 11u16

Heel lekker fris hapje en makkelijk op voorhand klaar te maken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie