Pannenkoek gevuld met champignons

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Bak van het basisrecept 8 grote pannenkoeken. Verwarm de ovengrill voor. Bak 100 gram fijngesneden rauwe ham uit in een koekenpan en voeg 1 gesnipperde ui toe.
  2. Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan 500 gram fijngesneden champignons toe. Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Proven├žaalse kruiden en 1 geperst teentje knoflook.
  3. Laat dit mengsel uitlekken in een zeef. Schep er 50 gram grof geraspte Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken. Rol de pan- nenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 12g koolhydraten 13g vet 7g kcal 170

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?