Recept 05 (0 stemmen)

Pannenkoek gevuld met champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

LUNCH

tijd
2 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak van het basisrecept 8 grote pannenkoeken. Verwarm de ovengrill voor. Bak 100 gram fijngesneden rauwe ham uit in een koekenpan en voeg 1 gesnipperde ui toe.
  2. Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan 500 gram fijngesneden champignons toe. Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Provençaalse kruiden en 1 geperst teentje knoflook.
  3. Laat dit mengsel uitlekken in een zeef. Schep er 50 gram grof geraspte Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken. Rol de pan- nenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 12g koolhydraten 13g vet 7g kcal 170

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?