Ingrediënten voor 8 personen
- 1 Pannenkoeken basisrecept
- 100 gram rauwe ham
- 1 ui
- 500 gram champignons
- 1 teentje knoflook
- provencaalse kruiden
- 50 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
- Bak van het basisrecept 8 grote pannenkoeken. Verwarm de ovengrill voor. Bak 100 gram fijngesneden rauwe ham uit in een koekenpan en voeg 1 gesnipperde ui toe.
- Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan 500 gram fijngesneden champignons toe. Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Provençaalse kruiden en 1 geperst teentje knoflook.
- Laat dit mengsel uitlekken in een zeef. Schep er 50 gram grof geraspte Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken. Rol de pan- nenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.
Tip
Voedingswaarde per persoon: eiwit 12g koolhydraten 13g vet 7g kcal 170
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?